activiteit

Workshop visagie of Beauty verwenarrangement

Be Beautiful Visagie Workshops & Beauty Verwenarrangementen. Tijdens een 2 - 3 uur durende workshop wordt men ingewijd in de meest uiteenlopende beauty tips en trucs.

 • Afbeelding van Workshop visagie of Beauty verwenarrangement
 • Afbeelding 1 van Workshop visagie of Beauty verwenarrangement
 • Aanbieder
  Be Beautiful Visagie & Metamorfose Studio
 • Richtprijs
  vanaf € 50,00 op aanvraag
 • Duur
  2 - 3 uur
 • Aantal personen
  vanaf 1 personen
 • Locatie(s)
  Den Haag
Onder het motto “Be Beautiful but be yourself” organiseren wij: Workshops Visagie. Het accent van de workshops ligt op het ontdekken van de individuele sterke uiterlijke kenmerken en het (natuurlijk) accentueren hiervan. Zeer geschikt voor elke vrouw die er met weinig tijd, geld en moeite onder alle omstandigheden onweerstaanbaar uit wil zien. Tijdens een 2 - 3 uur durende workshop wordt men ingewijd in de meest uiteenlopende beauty tips en trucs. Diverse technieken worden gedemonstreerd en kunnen direct worden uitgeprobeerd. Naar hartelust experimenteren en dan als een diva het pand verlaten! Bovendien word iedere deelneemster verwend met een make-up presentje.

Beauty Verwenarrangement
Het Beauty Verwenarrangement is ons nieuwe concept in bedrijfsuitjes. Wordt gegarandeerd zeer gewaardeerd door uw medewerkers, want het zal ze werkelijk aan niets ontbreken. En er zal nog lang over worden nagepraat. Voor uw organisatie ontwerpen wij (in overleg) een arrangement op maat. Alle uitjes kunnen (altijd op afspraak en in overleg met u) zowel dagelijks overdag (ook in de weekends), als gedurende de avonduren worden georganiseerd. Heeft u speciale wensen, laat het ons dan weten. Wij leveren elke dienst op maat.

Mocht u tijdens uw bezoek aan Den Haag nog andere activiteiten willen ondernemen, zoals bijvoorbeeld, museum-, theater-, restaurantbezoek, winkelen of uitgaan, zijn wij u graag van dienst bij het maken van een geschikte keuze.

Uniek vrouwen-/bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, teambuilding, relatiemarketing, partnerprogramma, bedrijfspromotie, als onderdeel van uw bedrijfsfeest (bij u op locatie),als onderdeel van training persoonlijke presentatie, introductietraining personeel uiterlijke verzorgingsvak.

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Be Beautiful Visagie & Metamorfose Studio.
historie
 • Nog geen pagina bezocht
nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de leukste bedrijfsuitjes.
*
*
Advertentie